Het kan altijd zo zijn dat je op zoek bent naar een mooie jas voor in de winter, het is geen toeval dat je bij deze site terecht bent gekomen. Een nieuwe jas kopen is altijd weer een beetje een gedoe, wat voor soort jas zou je namelijk moeten kiezen voor de koude wintermaanden? Je kunt er voor kiezen om een faux fur jas te kopen. Dit is een beetje een gewaagde keuze, maar het is een jas die jouw garderobe op de beste manier aan kan vullen. In dit artikel zullen we dieper ingaan op deze soort jas, voor je het weet heb jij zelf ook al je eerste jas van deze soort binnen.

Een jas van kwaliteit

Als mensen aan faux fur denken dan is er altijd een deel van de mensen die het een beetje ordinair vind. Dit is natuurlijk helemaal onzin, er zijn juist een hoop jassen te vinden met nep bont die net lijken op echt bont. Deze zien er dan ook gewoon mooi uit. Je moet je dan ook zeker niet af laten praten door deze mensen. Veel parka’s hebben vaak ook enige vorm van faux fur, normaal bont is nu eenmaal niet te betalen. Door het neppe bon hebt je altijd alsnog een heerlijk warme nek zonder dat je meedoet aan de illegale bonthandel.

Het is ook nog eens zo dat er zat outfits samen te stellen zijn met een bontjas. Je zit echter wel met het feit dat de faux fur meestal gewoon bruin zal zijn, deze kleur is iets beperkter voor de verschillende combinaties. Houdt het dan ook een beetje bij de donkere kleuren, deze staan namelijk wel weer heel mooi bij de donkere tinten. Hierdoor heb je toch iets wat bij elkaar zal passen, een winteroutfit samenstellen was nog nooit zo leuk en zo makkelijk als nu.

Kijk op Insta voor inspiratie

Door het internet kan je altijd op Instagram kijken voor de beste inspiratie op het gebied van mode, hier zal je dan ook altijd wel een idee uit kunnen halen. Dit maakt het dan ook mogelijk om op een makkelijke manier te zorgen voor een goed idee. Faux fur is de beste manier om warm de winter door te komen zonder dat gelijk echt bont moet gaan dragen. Je kunt er ook voor kiezen om een jas te nemen met een ander soort kleur bont, zo is grijs ook altijd weer een unieke keuze. Niet veel mensen hebben zo’n soort jas!