Als echte beauty lover sta ik altijd klaar om nieuwe producten uit te proberen. Afgelopen maand heb ik daarom verschillende producten van het merk Collistar uitgeprobeerd. Het merk ken ik al een tijdje, maar ik had het nog nooit zelf gebruikt. De producten van Collistar zijn namelijk aan de prijzige kant. Gelukkig ontdekte ik dat mijn favoriete online drogisterij de producten van Collistar verkoopt met hoge kortingen. Ik twijfelde geen moment en heb direct een aantal producten besteld, die de volgende dag al bij mij thuis werden bezorgd.

Get to know: Collistar beauty

Voordat ik je meer over de specifieke producten en mijn persoonlijke ervaringen vertel, vertel ik graag eerst iets meer over het merk. Collistar is een Italiaans cosmeticamerk, dat in 1983 werd opgericht door visionaire Daniela Sacerdote in Milaan. Sindsdien produceert het bedrijf met de uiterste precisie hoogwaardige huidverzorgingsproducten en make-up artikelen. In 2003 werd het bedrijf daarvoor zelfs beloond met een marktleider positie, die zij tot nu toe succesvol weet vast te houden.

De belangrijkste waarden van het merk zijn innovatie, onderzoek, creativiteit, passie en stijl. Dit zie je duidelijk terug in alle producten, die zijn samengesteld met de beste formules, op basis van dermatologisch onderzoek en zijn gemaakt in Italië.

Try out: Collistar scrub

Het eerste product dat ik deze maand heb getest is de Talasso-scrub. Deze exfoliërende scrub is bestemd voor je lichaam. De kracht van dit product komt vanuit de zee, waar ook de naam vandaan komt. Het belangrijkste ingrediënt in de scrub is zeezout. De grove korrels, gecombineerde met toegevoegde essentiële oliën, ondersteunen het herstel van de huid. Je kunt de scrub op twee manieren gebruiken: op een droge of natte huid. De droge scrub heeft een intensieve werking en voor een wat mildere aanpak, kun je de scrub nat gebruiken. Dit maakt de scrub geschikt voor alle huidtypes. De eerste dag dat ik de scrub gebruikte merkte ik gelijk het effect: een heerlijk schone en superzachte huid! Ik heb de scrub-behandeling daarna wekelijks herhaald.

collistar

BB cream

Natuurlijk wil ik ook echt een beauty product van het merk uitproberen. Daarom heb ik ook de Collistar Magica BB Cream geprobeerd. Ik heb namelijk niet altijd zin om full coverage foundation te dragen. Toch vind ik het wel fijn om iets op mijn gezicht te hebben. Een BB cream is daarvoor de perfecte oplossing: het zorgt voor een lichte teint en de crème heeft een matterend effect.

Ik heb de BB cream deze maand om de dag gedragen. De crème voelt heerlijk aan op de huid en heeft een mooie lichte dekking. Welke de gehele dag goed blijft zitten en zonder te gaan glimmen. Wat dit product extra fantastisch maakt is de toevoeging van SPF 20. Zo ben je ook gelijk goed beschermd tegen de zon.

Al met al zijn de producten van Collistar me zeer goed bevallen in de afgelopen weken. Ik kan ze dus zeker aanraden, helemaal met de scherpe prijzen die je bij Drogist.nl vindt!