icosbeauty.nl

Het blog voor alle beauty accessoires

Menu Close

Category: Blog

Josh V: powervrouw met een eigen modemerk

Er zijn de laatste tijd ontzettend veel vrouwen die hun eigen merk opzetten op het gebied van mode, Josh V is hier een van. Josh V is een van de bedrijven die echt ontzettend goed loop momenteel. Vrijwel iedereen kent dit merk wel, veel vrouwen zweren echt bij de kleding van Josh V. Laten we eens kijken hoe dit merk zo bekend is geworden over de afgelopen jaren. Misschien heb jij na het lezen ook wel zien om wat kleding te halen!

Hoe is Josh V begonnen?

Ze heeft eerst een tijd lang normaal gewerkt maar na een tijdje besloot Josh Veldhuizen in 2011 dat ze toch haar eigen merk op poten wilde zetten. Zij is toen begonnen met JOSH V, dit werd echt een groot succes. Van alle merken stijgt dit ieder jaar weer in weer in de cijfers. JOSH V heeft een moderne uitstraling die klasse heeft. Hard werken hoort echt bij Josh, ze is namelijk een ware ondernemer. JOSH kan makkelijk zorgen voor wat nette kledingstukken in de kast

De kleren zelf

Wanneer we de kleren bekijken dan zien we dus dat stijl echt hoog in het vaandel staat, Josh V doet er alles aan om een high end merk te zijn. Alle materialen zijn zeer hoogwaardig en sterk, hierdoor heb je lang plezier van je aankoop. Je zal daarnaast altijd weer opvallen, een goed gemaakt shirtje is nu eenmaal een stuk wat beter oogt dan een slecht shirt. Bij de shirts komt de kleur goud vaak terug. Het is dan ook wel een merk van enige status.

Je hebt natuurlijk veel meer kledingstukken van het merk Josh V. Zo kan je altijd nog kiezen voor de jurkjes, deze zijn ook altijd weer voorzien van de meest prachtige printjes en versieringen. Los daarvan zijn er ook spijkerbroeken te vinden, deze zijn zeer sterk en bevatten een vaak wat dikkere stof. Het duurt niet zolang voor de wintercollectie uit het assortiment gaat, als je nu koopt dan zal je ook flink wat korting binnen kunnen halen. Je kunt ook eens op de site kijken naar de nieuwe selectie met stukken, er komt echt een hele hoop aan wat zeker de moeite waard is om te bekijken. Een merk wat er niet alleen mooi uitziet maar wat ook nog eens van ontzettend hoge kwaliteit is. Dit is Josh V in een enkele zin, haal vandaag ook nog jouw eerste kledingstuk

Salonkwaliteit gellak kopen bij Yinger

De meeste vrouwen hebben wel enige vorm van lak op hun nageltjes, veel vrouwen vinden dit toch altijd weer mooi staan. Echter kunnen we er wel over eens zijn dat de nagellak normaal gesproken niet te betalen is, wanneer je in de stad gaat kijken ben je een vermogen kwijt voor een potje. Yinger gaat dit helemaal anders aanpakken, deze winkel maakt het namelijk mogelijk om voor weinig geld nagellak in te kopen. Laten we eens kijken wat de redenen zijn dat je ook voor deze site zou moeten kiezen. Voor je het weet is het goedkoop inkopen van nagellak een stuk makkelijker!

De nagellak van Yinger

Wanneer we de potjes bekijken van deze dan valt als eerste op dat de kwaliteit echt ontzettend hoog is. Deze lak is veel makkelijker om op te doen, dit is dan ook erg prettig. Door deze snelle werking duurt het niet zo lang voordat de lak als het ware moet pakken op je nagel. Een bezoekje aan de schoonheidssalon is dan ook helemaal niet meer nodig!

Door deze nagellak kan je toch al wel snel een halve maand vooruit, de potjes zijn in verhouding tot de andere merken veel groter. Dit scheelt dan ook weer veel ritjes naar de stad, je kunt nu langer me een verpakking doen. Ook wordt alles ook nog eens aan de deur gezorgd, de verzendkosten zijn vaak ook nog eens gratis. Bestellen vanaf de bank is nog nooit zo makkelijk geweest.

Bestellen vanaf de bank

Bij Yinger kan je gewoon online een setje van de gellak kopen, op de site kan je precies terugvinden hoe dit moet. Op de site heb je heel wat keuze uit de diverse kleuren die er beschikbaar zijn, dit is tenslotte wel zo belangrijk. Yinger gellak is op dit moment misschien wel de beste soort lak die je kunt vinden. De kleuren zijn zien er allemaal prachtig uit en zijn voorzien van een mooie glans. Gellak van Yinger blijft lang zitten, zo heb je er lang plezier van wanneer je het op hebt gelakt. Nagellak kopen is normaal gesproken altijd weer een hoop gedoe. Je bent altijd veel tijd kwijt en achteraf gezien valt het toch altijd weer een beetje tegen. Dit is natuurlijk zonde, je kan dan ook veel beter kiezen voor de lak van Yinger. Bestellen van goedkope nagellak is in een keer een stuk makkelijker geworden!

Faux fur jas shoppen: een paar tips

Het kan altijd zo zijn dat je op zoek bent naar een mooie jas voor in de winter, het is geen toeval dat je bij deze site terecht bent gekomen. Een nieuwe jas kopen is altijd weer een beetje een gedoe, wat voor soort jas zou je namelijk moeten kiezen voor de koude wintermaanden? Je kunt er voor kiezen om een faux fur jas te kopen. Dit is een beetje een gewaagde keuze, maar het is een jas die jouw garderobe op de beste manier aan kan vullen. In dit artikel zullen we dieper ingaan op deze soort jas, voor je het weet heb jij zelf ook al je eerste jas van deze soort binnen.

Een jas van kwaliteit

Als mensen aan faux fur denken dan is er altijd een deel van de mensen die het een beetje ordinair vind. Dit is natuurlijk helemaal onzin, er zijn juist een hoop jassen te vinden met nep bont die net lijken op echt bont. Deze zien er dan ook gewoon mooi uit. Je moet je dan ook zeker niet af laten praten door deze mensen. Veel parka’s hebben vaak ook enige vorm van faux fur, normaal bont is nu eenmaal niet te betalen. Door het neppe bon hebt je altijd alsnog een heerlijk warme nek zonder dat je meedoet aan de illegale bonthandel.

Het is ook nog eens zo dat er zat outfits samen te stellen zijn met een bontjas. Je zit echter wel met het feit dat de faux fur meestal gewoon bruin zal zijn, deze kleur is iets beperkter voor de verschillende combinaties. Houdt het dan ook een beetje bij de donkere kleuren, deze staan namelijk wel weer heel mooi bij de donkere tinten. Hierdoor heb je toch iets wat bij elkaar zal passen, een winteroutfit samenstellen was nog nooit zo leuk en zo makkelijk als nu.

Kijk op Insta voor inspiratie

Door het internet kan je altijd op Instagram kijken voor de beste inspiratie op het gebied van mode, hier zal je dan ook altijd wel een idee uit kunnen halen. Dit maakt het dan ook mogelijk om op een makkelijke manier te zorgen voor een goed idee. Faux fur is de beste manier om warm de winter door te komen zonder dat gelijk echt bont moet gaan dragen. Je kunt er ook voor kiezen om een jas te nemen met een ander soort kleur bont, zo is grijs ook altijd weer een unieke keuze. Niet veel mensen hebben zo’n soort jas!

Wat is eigenlijk de actieradius van een e-bike?

De actieradius van een e-bike is misschien wel één van de belangrijkste elementen van een elektrische fiets. Aan een accu die snel leeg loopt heb je immers niet zoveel. Niet alleen als je van plan bent om een e-bike aan te schaffen is het van groot belang om te letten op de actieradius van de e-bike. Ook als je al in het bezit bent van een elektrische fiets is het zaak om de staat van de accu zo optimaal mogelijk te houden. Des te beter de conditie van de accu, des te beter de actieradius zal zijn. Zo kun je jarenlang blijven genieten van lange fietstochten zonder dat je in hoeft te leveren op de afstand die je kunt fietsen met jouw e-bike. Bij het gebruik van een elektrische fiets zijn er verschillende factoren die invloed hebben op de afstand, en dus de actieradius. Als je weet wat de accu negatief kan beïnvloeden, kun je hier in de toekomst rekening mee houden. Zo kun je blijven genieten van lange ritten op jouw e-bike.

Dit beïnvloedt de actieradius van een e-bike

Hoewel je het eigenlijk niet echt kunt vergelijken, werkt het verbruik van een auto nagenoeg hetzelfde als die van een elektrische fiets. Om de actieradius van jouw elektrische fiets optimaal te kunnen houden is niet alleen een goed onderhoud van groot belang. Ook jouw fietsgedrag is van grote invloed op hoe ver je met jouw fiets kunt fietsen. Hierbij kun je denken aan het regelmatig fietsen in heuvelachtige gebieden, het soort wegdek waar je op fietst en natuurlijk de omstandigheden van het weer. Wil je jouw e-bike gebruiken als het buiten erg koud is? Dan zul je merken dat de actieradius veel minder is dan bij warm weer. Natuurlijk wordt de actieradius van jouw elektrische fiets ook beïnvloed door jouw eigen gewicht en het schakelgedrag wat je daarbij gebruikt. Ook de spanning van de banden is van belang. Controleer daarom altijd de bandenspanning van jouw e-bike voor je op pad gaat.

E-bike onderhoud

Wil je langere afstanden kunnen blijven fietsen met jouw e-bike? Dan is een goed onderhoud van groot belang. Niet alleen voor de fiets zelf, maar ook zeker voor de accu. Hierdoor blijf je een optimale actieradius behouden. Een accu is gevoelig voor flinke temperatuurschommelingen. Bij koud weer of extreme hitte werkt de accu van de elektrische fiets dan ook niet optimaal en zal deze sneller leeg zijn. Zet jouw fiets daarom ook nooit in de volle zon of de stromende regen.

De verscheidenheid aan truien voor heren!

Het is weer de tijd van het jaar waarin de warme kleding uit de kast gehaald mag worden. De dagen zijn kort en de wind waait guur. Gelukkig kunnen wij ons hier perfect op kleden. Zo zijn er voor heren ontzettend veel verschillende kledingstukken waarmee wij de winter goed door kunnen komen. Zelf houd ik altijd erg veel van de kleding truien heren. Hiervan bestaan er ontzettend veel verschillende modellen en varianten en ik vind het leuk om er hier een paar van te bespreken. Ik zal vertellen waarom ik welk model fijn vind en waar je op moet letten bij de aankoop ervan.

Veel verschillende modellen truien

Zoals iedereen wel weet is er eigenlijk geen standaard type trui. Dat komt omdat er ontzettend veel verschillende soorten truien bestaan. Denk hierbij aan pullovers, effen pullovers, spencers, wollen truien, fleece truien, de sweater of de schipperstrui. Ook heb je nog truien die zijn gebreid of truien met capuchons. Zelf ben ik groot van zowel de pullover als de wollen trui. De pullover draag ik vaak in combinatie met een overhemd, bijvoorbeeld op het werk. Dan is het namelijk de bedoeling een formele uitstraling te hebben en kun je niet aan komen zetten met een dikke gebreide trui. Omdat het in de wintermaanden best koud kan zijn draag ik dan bij voorkeur een pullover over mijn overhemd. Hiervan heb je zowel modellen met een ronde hals als met een v-hals. Het is maar net wat je fijner vindt, maar ik prefereer een pullover met een v-hals als ik er een overhemd onder draag.

Vergelijk verschillende truien voordat je een aankoop doet

Dit klinkt misschien logisch, maar het is raadzaam eerst voldoende modellen te bekijken alvorens je een keuze maakt. Ga voor jezelf eerst na waarvoor je nu eigenlijk een trui nodig hebt. Is dit voor werk, voor een net etentje of juist voor je vrije tijd op de bank? Bij al deze gebeurtenissen past een ander soort trui en ik zou je willen aanraden hier goed over na te denken. Niets is namelijk zo vervelend als een miskoop en het scheelt je een hoop tijd als je dit kan vermijden. Ook is het handig te bedenken welke kleur trui je wilt. Bij veel mensen bijvoorbeeld, waaronder ikzelf, staat een witte trui in de winter niet mooi. Denk hier dus eerst over na en maak dan pas je keuze. Verder ben ik er zeker van dat je met een mooie trui altijd een goede aankoop doet! Ik hoop dat deze tips jou op weg helpen een goede keuze voor een van de vele truien voor heren te maken!

Geef jouw woning een prachtige opknapbeurt!

De afgelopen weken ben ik bezig geweest met het verbouwen van onze woning. Mijn vrouw en ik hebben een jaar geleden een mooi appartement gekocht en daar moest nog het een en ander aan worden gedaan. Zo werd beslist dat wij eerst de noodzakelijke dingen aan zouden pakken waaronder de badkamer en de keuken. Uiteindelijk bleek dat er nog geld over was voor een extra klus en dus ging ook de vloer eruit. Wij hebben gekozen voor een van de mooie nieuwe pvc vloeren. Graag zou ik daar hier wat over vertellen, want het voegt echt iets toe aan je woning! Zo kun je het hele uiterlijk van je kamer veranderen door alleen al de vloer aan te pakken, een echte aanrader!

De keuze aan pvc vloeren is gigantisch

Zo kwam het dus dat ik samen met mijn vrouw aan de zoektocht van een nieuwe vloer begon. Van tevoren lijkt het onmogelijk om tot één van de pvc vloeren te komen maar gaandeweg krijg je een steeds beter beeld van wat je leuk vindt. Zo bestaan er modellen die je kunt klikken, lijmen of gewoon in elkaar kunt schuiven. Ook zijn er vloeren met verschillende soorten bovenlagen waardoor de ene vloer bijvoorbeeld glimt, terwijl de andere vloer juist een matte uitstraling heeft. Daarnaast zijn er pvc vloeren te vinden in werkelijk elke kleur die jij je kunt voorstellen. Soms is het mogelijk een deel van een vloer mee te krijgen. Dan kun je thuis bekijken hoe het licht valt op de pvc vloer en daarbij zie je gelijk of de kleur mooi staat bij je meubels.

Het leggen van de vloer

Ik kwam erachter dat het ook mogelijk is om een vloer te kopen en die vervolgens te laten leggen. Dan komen er dus gewoon twee mannen van de winkel binnen een dag de vloer leggen. Echter vond ik het een mooie uitdaging om de vloer zelf te leggen en daarbij scheelde het ook nog in de prijs. Zo gezegd zo gedaan. De dagen erna ben ik dus samen met mijn vrouw bezig geweest de oude vloer eruit te halen en de nieuwe ondervloer te leggen. Daarna begon het echte werk maar ook dit verliep heel soepel. Doordat de pvc vloeren ook wel bestaan uit kliklaminaat is het gemakkelijk de verschillende delen aan elkaar vast te leggen. Binnen een mum van tijd was de kamer klaar en konden wij eindelijk genieten van ons appartement! Vandaag de dag is de vloer nog steeds naar wens en ik kijk dan ook terug op een succesvolle verbouwing.  

De beauty van de Guess schoudertas

Guess schoudertas kopen? Stoer modeaccessoire voor dames

Ben je op zoek naar een Guess schoudertas? Dan hecht je waarde aan stoere modeaccessoires welke zich kenmerken door kwaliteit en stijl. Hoewel we Guess natuurlijk kennen van onder andere horloges, jeans en andere trendy designer kleding, zijn ook de tassen van dit Amerikaanse modemerk niet meer weg te denken uit de maatschappij, en jouw kledingkast. Een tas van Guess is eenvoudig te herkennen aan de kleurrijke details en de vaak opvallende prints en designs. Het is dan ook niet voor niets dat een Guess schoudertas populair is bij veel vrouwen. Deze tassen zijn niet alleen onderscheidend door hun hoge kwaliteit, maar ook door het gebruik van prachtige materialen en contrasterende kleuren. Ook qua functionaliteit scoort een Guess schoudertas hoog. Niet zo vreemd want de binnenzijde is voorzien van slim uitgedachte indelingen en compartimenten waardoor je moeiteloos al je persoonlijke spullen met je mee kunt nemen.

Trendy Guess schoudertas

Als je kiest voor een Guess schoudertas dan heb je tevens de mogelijkheid om bijvoorbeeld de laptop veilig met je mee te nemen. Als je op zoek bent naar een schoudertas met studs, een slangenprint of een opvallend design dan is een Guess schoudertas wellicht de beste keuze. Natuurlijk hoef je bij dit merk niet te kiezen tussen kwaliteit of design want Guess heeft dit op geraffineerde wijze weten te combineren.Of je nu op zoek bent naar een schoudertas van leer of een tas met een kekke print, bij Guess vind je het allemaal. Hoewel dit designer merk bekend staat om haar uitgesproken details en designs, kun je ook strak gelijnde schoudertassen in de collectie van Guess terugvinden. Zo is dit tassenmerk erin geslaagd om een gevarieerde collectie tassen op de markt te brengen met iedere een ander design, maar mét altijd dezelfde hoge kwaliteitsnormen.

Stoere Guess schoudertas met dierenprint

Ook als je op zoek bent naar een stoere Guess schoudertas met dierenprint vind je bij dit merk wat je zoekt. Zo kun je kiezen uit een subtiele slangenprint op een schoudertas van leer, of voor een opvallende Guess schoudertas met luipaardprint. Door de prachtige afwerking van de materialen kun je deze schoudertassen voor iedere gelegenheid dragen en maken ze jouw outfit altijd compleet. Een Guess schoudertas voorziet je daarnaast van behoorlijk wat ruimte en gemak. Door de slim ontworpen designs zijn de schoudertassen niet alleen prachtig om te zien, maar zijn ze ook comfortabel in gebruik. Door de unieke vormgeving hangt een Guess schoudertas lekker om je schouder zonder dat je daarbij belemmert wordt in je bewegingen. Ook de binnenzijde is voorzien van ruime vakken met stevige ritssluiting waarin jouw persoonlijke spullen veilig opgeborgen zijn.

Grote maten jurken voor prachtige vrouwen

Veel vrouwen met een voller figuur voelen zich niet snel prettig in vrouwelijke kleding en trekken daarom ook niet zo snel een mooie jurk aan. Tijd dat daar verandering in komt. Het hebben van een voller figuur mag juist gevierd worden! Er zijn ontzettend veel mooie grote maten jurken ontworpen voor vrouwen met een maatje meer. Online vind je een ruim aanbod aan merken met prachtige collecties van grote maten jurken. Want ook met een maatje meer mag je de show stelen in een elegante jurk die jouw lichaam op de juiste plekken accentueert en belijnd. It’s time to shine!

Big is beautiful

Door de stereotypes in de mode-industrie denk je al snel dat je je lichaam niet mag laten zien als je geen maatje XS hebt. Je krijgt al snel het gevoel dat bepaalde designs niet voor jouw figuur zijn weggelegd. Maar niets is minder waar! En gelukkig komt hier ook steeds meer verandering in. Het hebben van volle rondingen en meer body wordt juist steeds meer gezien als écht vrouwelijk en sexy. Het wordt tijd om stereotypes die anders beweren aan banden te leggen. Want laten we eerlijk wezen: big really is beautiful!

Grote maten jurken voor elke gelegenheid

Of je nu peer- of appelvorm bent, grote maten jurken zijn er in alle pasvormen en allerlei designs. Recht en licht getailleerd, met korte, driekwart en lange mouwen,met print of effen. Voor elke gelegenheid is er wel een elegante, flatterende jurk ontworpen ontworpen voor jouw figuur. Bijvoorbeeld voor een gezellig diner thuis, of een feestelijke première. Ga je voor sexy of stoer? Sportief of elegant? Wil je je benen laten zien of ga je toch liever voor een lang model? Wil je opvallen met gave printjes zoals tijger of bloemen, of ga je voor een effen herfstkleur zoals okergeel of bordeaux rood? De collectie aan grote maten jurken is eindeloos en er zijn ongetwijfeld designs en pasvormen die perfect aansluiten op jouw persoonlijke stijl en wensen.
Benieuwd naar de verschillende collecties? Online heb je ruime keuze en kun je alles wat je besteld hebt op je gemakje thuis aan proberen.

Nubikk voor de sneaker fans!

Nubikk is een bekende naam onder het sneakerpubliek, voor het publiek dat iets verder durft te kijken dan de gemiddelde wereldbekende sportschoen. Wat is er nou leuk aan in dezelfde schoenen lopen als iedereen, als je voor dezelfde prijs een luxueuzer design kunt dragen, met meer oog voor jou als persoon? Nubikk is een schoenenmerk dat in 2012 is opgericht door twee designers, die een luxe uitstraling wilden combineren met het comfort van een sportschoen. Ze ontwerpen sneakers die elegant genoeg zijn om te dragen naar kantoor of meetings, waar je bij de gemiddelde sportschoen daar niet mee weg komt.

Hoe doen de nubikk ontwerpers dat?

De twee Nederlandse designers die in 2012 Nubikk hebben opgericht, deden dit met zo’n oog voor detailwerk, dat Nubikk al snel werd geëxporteerd naar het buitenland. Wat ze heel goed doen, is dat ze de trends volgen met hun eigen kleine twist eraan. Nu Yeezy’s en clean cut witte Nikes enorm populair zijn, heeft Nubikk hun eigen hagelwitte sneaker met verhoogde plateauzool, en een minimaal kleurdetail op de hiel. Wat zo leuk is, is dat je op het eerste gezicht de kleine details niet ziet, zoals de matchende gouden embleempjes bij de gouden letters op de zijkant. Het geeft de schoen naast iets mysterieus, ook een luxe uitstraling.
Het merk valt op door de brede band op de voet van de schoen, de verhoogde plateauzool en de sophistication die de schoen uitstraalt. Ook hechten ze waarde aan een hoge kwaliteit van de stof. “Nubikk shoes are designed to be enjoyed and to live in”, is de slogan op hun website, en daar leven ze bij. Deze schoenen zijn naast prachtig om naar te kijken ook designed om in te leven, werken, rennen en dansen.

Geen sneakerhead maar een boots baby?

Geen zorgen, Nubikk heeft ook iets voor jou. De stevige boots zie je overal in Nederland al, maar nu hebben ze een leuke verandering aangebracht in de klassieke bikerboots; gekke printes!
Heb je ooit veterboots met tijgerprint gezien? Of mat zwart, of juist hoogglans latex? Zelfs camouflage print boots hebben ze in de collectie staan! Voor de dames zijn er bikerboots met gespen of veters, met een hogere of lage hak. Voor de heren zijn ook boots beschikbaar, namelijk halfhoge suede laarzen met een lichte hak. Deze hak wordt gemaakt van rubber of kurk, voor ultieme flexibiliteit. Onze favoriet is de Logan Desert groene boot, die de combinatie van groen suède perfect combineert met een kurken zool. Door het suède zijn de schoenen heerlijk zacht, en door de veters gemakkelijk aan te trekken. Luxe met comfort dus!
Wil jij ook een paar Nubikk sneakers of boots? Kijk nu online voor de nieuwste collectie.

© 2018 icosbeauty.nl. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.