Het is weer de tijd van het jaar waarin de warme kleding uit de kast gehaald mag worden. De dagen zijn kort en de wind waait guur. Gelukkig kunnen wij ons hier perfect op kleden. Zo zijn er voor heren ontzettend veel verschillende kledingstukken waarmee wij de winter goed door kunnen komen. Zelf houd ik altijd erg veel van de kleding truien heren. Hiervan bestaan er ontzettend veel verschillende modellen en varianten en ik vind het leuk om er hier een paar van te bespreken. Ik zal vertellen waarom ik welk model fijn vind en waar je op moet letten bij de aankoop ervan.

Veel verschillende modellen truien

Zoals iedereen wel weet is er eigenlijk geen standaard type trui. Dat komt omdat er ontzettend veel verschillende soorten truien bestaan. Denk hierbij aan pullovers, effen pullovers, spencers, wollen truien, fleece truien, de sweater of de schipperstrui. Ook heb je nog truien die zijn gebreid of truien met capuchons. Zelf ben ik groot van zowel de pullover als de wollen trui. De pullover draag ik vaak in combinatie met een overhemd, bijvoorbeeld op het werk. Dan is het namelijk de bedoeling een formele uitstraling te hebben en kun je niet aan komen zetten met een dikke gebreide trui. Omdat het in de wintermaanden best koud kan zijn draag ik dan bij voorkeur een pullover over mijn overhemd. Hiervan heb je zowel modellen met een ronde hals als met een v-hals. Het is maar net wat je fijner vindt, maar ik prefereer een pullover met een v-hals als ik er een overhemd onder draag.

Vergelijk verschillende truien voordat je een aankoop doet

Dit klinkt misschien logisch, maar het is raadzaam eerst voldoende modellen te bekijken alvorens je een keuze maakt. Ga voor jezelf eerst na waarvoor je nu eigenlijk een trui nodig hebt. Is dit voor werk, voor een net etentje of juist voor je vrije tijd op de bank? Bij al deze gebeurtenissen past een ander soort trui en ik zou je willen aanraden hier goed over na te denken. Niets is namelijk zo vervelend als een miskoop en het scheelt je een hoop tijd als je dit kan vermijden. Ook is het handig te bedenken welke kleur trui je wilt. Bij veel mensen bijvoorbeeld, waaronder ikzelf, staat een witte trui in de winter niet mooi. Denk hier dus eerst over na en maak dan pas je keuze. Verder ben ik er zeker van dat je met een mooie trui altijd een goede aankoop doet! Ik hoop dat deze tips jou op weg helpen een goede keuze voor een van de vele truien voor heren te maken!